Aarni Woodin puista designiaMoikka!

Tänään minulla on ilo jakaa teille yhteistyö postaus Suomalaisen Aarni Wood- yrityksen kanssa. Aarni lähetti minulle pari tuotetta ja lopussa kuulette yllätyksen, jonka Aarni teille tarjoaa tämän blogin kautta. Kannattaa siis lukea loppuun. 😉 Aarni on Suomalainen yritys, joka käyttää puuta materiaalina kelloissa, aurinkolaseissa ja lompakoissa ja sillä on Design from Finland- merkki todisteena Suomalaisesta muotoilusta. Tuotteita voi tilata Aarnin verkkokaupasta tai jälleenmyyjiltä, joita löytyy täältä Tampereen seudulta Kalevan kellosta, Suomen kultapörssistä Lielahdesta tai Boutique SatuMariasta (kaikki jälleenmyyjät näet täältä). Huomionarvoista verkkokaupasta tilatessa on se, että toimituskulut ovat ilmaiset, mikä on aivan mahtava juttu ja hyvää palvelua! Kaikilla Aarnin tuotteilla on myös vuoden takuu ja 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus.


Minulla on kunnia esitellä teille nyt Aarnilta ihana XO- Visakoivu kello sekä korkkinen lompakko. Toimitus oli nopea ja tuotteet oli pakattu hyvin ja tukevasti. Kun avasin paketin tuli nenääni heti puun tuoksu, joka loi aidon tunteen luonnonmateriaalista tehdylle tuotteelle. Molemmilla tuotteilla on oma lahja/säilytys rasia ja kellon rasia on puinen, jossa kansi pysyy kiinni magneetilla. Iso plussa tästä, sillä silloin kun kello ei kädestä löydy on sitä hyvä säilyttää puun arvolle sopivassa puurasiassa.

XO- VisakoivuKello on valmistettu suomalaisesta visakoivusta ja siinä on sveitsiläinen Ronda Normtech Caliber 763 Kvartsi koneisto. Kellotaulu on halkaisijaltaan 43mm ja puinen ranneke leveydeltään 21mm, kello on silti myös naisen käteen siro ja kevyt. Rannekkeen lukko on metallinen ja sen pituus on säädettävissä suurempaan mukana tulevien jatkopalojen avulla tai pienempään poistamalla paloja. Kävin itse kultasepän liikkeessä poistamassa yhden palan, jotta kellosta tuli omaan ranteeseen täydellisen kokoinen. 
Kello on siro ja kaunis niin arkeen kuin juhlaan

Ihastuin kellossa ensimmäisenä kauniin kultaisiin viisareihin ja yksityiskohtiin, sekä visakoivuun, sillä se on kaunis puulaji sekä pidän sen kuviosta. Puu on kellossa kestävää, kevyttä ja näyttävää. Kello ei myöskään hiosta ranteessa tai ole kylmä, luonnollinen materiaali hoitaa hommansa. Yksi kellossa hyvin huomioitu yksityiskohta on ajansiirtonupin sijainti kellotaulun yläreunassa, eikä sivulla, jolloin se ei ranteen taittuessa paina rannetta.
Löydät tuotteen täältä: https://aarniwood.com/fi/tuote/xo-visakoivu/
Myös kellon tausta on puuta, joten se on miellyttävä ihoa vasten.


KorkkilompakkoLompakko on valmistettu ruutukuvioidusta korkista ja siinä on 7 korttitaskua. Se on kevyt, hengittävä ja mukavan pieni eli se sopii hyvin myös pikkulaukkuun tai taskuun. Lompakko myös kelluu, jos sattuu tipahtamaan veteen, joten myös luonnossa/ vesillä liikkuville turvallinen vaihtoehto! 😃
Ulkonäöltään lompakko on kellon tapaan massasta erottuva ja tyylikäs. Aarnin tuotteet on suunniteltu ja valmistettu ekologisesti ja tuotteisiin käytetty puu on sertifioitua, elinvoimaista sekä sen alkuperämaa on tiedossa eli Aarni huolehtii siitä, että metsää ei tuhota. Suomalaisista puulajeista sijainnin Aarni tuntee paikkakunnan tarkkuudella. Esimerkiksi XO- visakoivu on Suomalaista visakoivua Fiskarsilta.


Ja nyt loppuun vuorossa yllätys, josta alussa mainitsin eli -15% alekoodi, jonka saan teille jakaa. Eli Aarnin verkkokaupassa koodilla eveliina15 saat 15% alennusta! Tämä kannattaa hyödyntää näihin upeisiin tuotteisiin, joista kaikille pitäisi löytyä mieleinen. :) 


Linkit

Aarni Woodin verkkosivut: https://aarniwood.com/fi/
XO- Visakoivu: https://aarniwood.com/fi/tuote/xo-visakoivu/
Korkkilompakko: https://aarniwood.com/fi/tuote/korkki-lompakko/
Aarni Woodin Instagram: https://www.instagram.com/aarniwood/
Aarni Woodin Facebook: https://www.facebook.com/aarniwood/
-
Valokuvaus Instagram: https://www.instagram.com/eveliinakatajistophotography/Kiitos Aarni Wood!

Kommentit

Suositut tekstit