RevolutionRace






Hei!

Tänään minulla on ilo ja kunnia esitellä teille ruotsalainen vuonna 2013 perustettu ulkoiluvaate merkki nimeltään RevolutionRace, johon osa onkin jo voinut törmätä esim. Facebookissa tai Instagramissa. Olen jo pitkään halunnut hankkia housut RevolutionRacelta, mutta nyt sainkin loistavan tilaisuuden tehdä yhteistyötä heidän kanssa!


Teen siis ainakin kaksi postausta blogiin RevolutionRacen housuista jotka sain. Tämä eli
ensimmäinen postaus on tehty heti, kun housut saapuivat minulle ja esittelen ne yleisesti tässä. Toisen postauksen teen, kun olen testannut housuja jonkin aikaa ja osaan kertoa niistä hieman käyttökokemuksia. Mutta nyt ennen housujen esittelyä saatte hieman lisätietoa RevolutionRacesta.

RevolutionRace yrityksenä

RevolutionRace yrityksen idea lähti siitä, kun sen perustaja etsi halpoja, mutta hyvin istuvia vaatteita Nepaliin Everestin perusleirille lähtöä varten. Yritys haluaa tarjota kuluttajille edullisesti kestäviä ja hyviä teknisiä vaatteita, jotka istuvat ja ovat mukavia päällä, sekä kestävät vertailun markkinoiden parhaimpiin ulkoiluvaatteisiin. Itse kiinnitin huomion merkin vaatteisiin ensisilmäyksellä niiden ulkonäön takia, sillä ne ovat kaiken lisäksi tyylikkäitä ja kaikille löytyy varmasti jokin hyvä väri laajasta valikoimasta!

RevolutionRace valmistaa tuotteensa Vietnamissa ja Kiinassa ja pitää huolen eettisistä työoloista sekä palkoista. Myös ympäristön hyvinvointiin on kiinnitetty huomiota, sillä RevolutionRace noudattaa EU:n ja Ruotsin kemikaalilainsäädäntöä.

RevolutionRacen tuotteet soveltuvat monenlaiseen käyttöön, kuten esimerkiksi vaellukseen, koiraurheiluun, lasketteluun, pyöräilyyn, kalastukseen, melontaan, golfiin, treeniin ja myös ihan vain normaaliin arkikäyttöön. RevolutionRacen nettisivuilla löytyy myös minulle apuna ollut housuopas, josta voi katsoa housujen eri ominaisuuksien mukaan itselle parhaat. RevolutionRacelta löytyy siis monia erilaisia housuja, shortseja, takkeja, paitoja, fleecejä, aluskerrastoja ja asusteita, joista löytyy myös täysin vettä kestäviä tuotteita. Kaikki on valmistettu mukaviksi päälle sekä joustaviksi ja kestäviksi käyttämällä kestäviä materiaaleja yhdistettynä mm. joustavaan stretchiin, kosteutta poistavaan materiaaliin ja sekoitemateriaaliin, joka tuntuu mukavalta iholla.


Silence Pro Pants

Omat housuni sain siis yhteistyön merkeissä RevolutionRacelta ja housuoppaan avulla valitsin Silence Pro Pantsit värissä black/red ja koossa M, housujen hinta on 99€. Koon valinnassa minua auttoi muiden kommentit ja nettisivuilta löytyvä koko-opas, josta sai helposti oman koon selville ja se piti kuin pitikin paikkansa. Silence Pro Pantseja löytyy täyspitkinä, kuten minun, mutta myös "zip-off" housuina, eli täyspitkinä vetoketjun avulla shortseiksi muuntuvia.


Silence Pro housuissa on YKK:n valmistamat kestävät vetoketjut, taskuja on naisten mallissa 5 ja miesten mallissa 6; naisten mallissa 2 taskua reisissä edessä, joista toisessa on pienempi verkkotasku sisällä ja sitten on kaksi normaalia taskua lantiolla edessä. Silence Pro housuissa on myös tuuletusaukot sivuilla ja housuissa on vettä kestävät hieman softshell materiaalin tuntuiset osat takapuolessa/ takareisissä ja lahkeissa. Muuten housut ovat stretch- kangasta, joka on hieman ohuempaa kuin vettä kestävä kangas. Housujen stretch osiin saa kyllä lisättyä vedenpitävyyttä RevolutionRacen Heat Waxilla käsittelemällä. Lahkeissa on kiristys nepparien lisäksi myös kätevät "boot hook" koukut, joilla saa lahkeen pysymään hyvin alhaalla ja kiinni kengässä. Housuoppaassa käyttötarkoitukseksi on mainittu vaellusretket, melonta, kalastus ja yleiskäyttö, mutta käy varmasti moneen muuhunkin aktiviteettiin!

Housuissa on myös vyötäröllä joustoresori ja isot vyönlenkit + pienemmät lenkit esim. D- lenkkiä varten.


Ensituntumalta housut tuntuvat jalassa erittäin pehmeiltä, mukavilta ja joustavilta, sillä haaroissa, reisissä ja polven kohdalla stretch- kangas antaa varaa liikkua. Housut ovat ihanan kevyet päällä (415g M- koossa) ja ne eivät ole kovin paksut, joten varmasti hyvät kesä ja välikausi käyttöön. Malli on myös kivan näköinen ja punaiset vetoketjut on kiva yksityiskohta. Housut istui hyvin myös kenkien päälle, joten lahkeiden kiristys neppareilla on kiva lisä sekä "boot hook" ei jää mihinkään häiritsevästi kiinni, koska se on "upotettu" saumaan pois tieltä. Vyön lenkit ovat leveät ja niissä on erikseen paikat esim. D-lenkeille. Valitsin koon (M) siis koko-oppaasta ja koko on täydellinen lahkeen pituudelta, vyötäröltä ja takapuolesta, mutta miinusta tulee siitä, että malli on reisistä hieman tiukka ainakin minulle, enkä koe, että minulla olisi mitenkään jättipaksut reidet! Housujen tiukkuus reidestä vaikuttaa myös siihen, että reisitaskuihin ei mahdu oikeastaan mitään puhelinta isompaa. Mallin kyllä kuuluukin selvästi olla tiukahko, joten jos haluaa, että alle mahtuu enemmän vaatetta, kannattaa ehkä valita yksi koko isompi kuin normaalisti.


Kiristykseen hyvät nepparit lahkeissa



Boot hook upotettuna lahkeeseen.
Housuja ei siis voi ostaa mistään perinteisestä kaupasta, vaan niitä voi tilata netistä RevolutionRacen verkkosivuilta. Maksaa voi laskulla (Klarna), kortilla, verkkopankilla tai PayPalilla. Toimitus Suomeen kestää n. 4-7 päivää, itse tilasin housut maanantaina ja hain ne postista perjantaina, eli mielestäni todella ripeää toimintaa! Kuljetusta pystyy myös seuraamaan koko ajan itse Postin seuranta tunnuksella. Ja jos koko ei olekaan sopiva on housuissa ilmainen vaihto ja palautus.



Iso KIITOS RevolutionRacelle yhteistyöstä! Toinen postaus housuista tulee, kun olen testaillut niitä hetkisen. 


Linkit: 

RevolutionRacen nettisivut: https://www.revolutionrace.fi/
Silence Pro Pants: https://www.revolutionrace.fi/silence-pro-pants/177-revolutionrace-silence-naisten-dam-black.html
Koko-opas: https://www.revolutionrace.fi/content/10-mittataulukko-kokoopas
Housuopas: https://www.revolutionrace.fi/housuopas
---
Valokuvaus instagramini: https://www.instagram.com/eveliinakatajistophotography/





Kommentit

Suositut tekstit